Beograd, DJ ARCHITECT, Klubovi, Najave, Underground, vesti

Ove subote GET LOW je spremio poromociju NOVOG Mixtape DJ ARCHITECT-a, koja je već postala tradicija iz godine u godinu i planiraju da podele 100 CD-ova koji će obogatiti vaš muzički repertoar u kolima, kod kuće ili gde god da se nalazite. Pripremite se dobro, dodjite na vreme i budite spremni za djusaknje do jutra.

GET LOW je spremio novitete i specijalnog gosta VOJKE ( DJANS ), ali ovoga puta ne kao izvodjaca, zato reservišite svoje mesto na vreme i dođite da vidite o čemu se radi. Na podijumu vas, kao i do sada, čeka osoba koja ostavlja bez daha - ko je bio zna, ko nije neka dođe da proveri: Zorica LOW Z i njen tim.

Čekamo vas u Underground Bar-Clubu - pećina opet gori!

underground1

Fotografisano u klubu Underground

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

get low

Fotografisano u klubu Underground

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com