Beograd, Klubovi, Najave, Poznati, Underground, vesti

IDEŠ U UNDERGROUND je parola za ovu subotu, jer na GET LOW žurku dolazi THCF koji obećava fantastičan provod. Na vreme ostavite svoje rezervacije i dodjite da zajedno pevamo i đuskamo do jutra uz hitove "Ideš za Kanadu", "Nikom nije noćas kao meni", "Ne brini" i druge.

Za miksetama je i ove subote, vaš omiljeni DJ ARCHITECT, koji će vas dobro prodrmati najboljim rnb, hip hop, trap, twerk ritmovima, a na podijumu je kao i uvek sjajna LOW Z. Pripremite se za fantastično veče u klubu Underground! Očekuje vas vrhunska atmosfera i igranje do jutra jer ovaj party do jutra neće stati!

klub underground devojka

Fotografisano u klubu Underground

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

underground klub get low

Fotografisano u klubu Underground

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com