Beograd, DJ ARCHITECT, Klubovi, Najave, Poznati, Underground, vesti

GET LOW ove subote zatvara i kruniše još jednu sjajnu zimsku sezonu. Ređale su se sjajne žurke, promovisale buduće zvezde dok su u goste dolazile već postojeće zvezde. Na ovom zatvaranju pridružiće se braća iz THCF-a i COJFO MC koji će, pored live nastupa, da izvedu premijerno novu pesmu LAGANO. Zato Lagano, ali na vreme ostavite svoje rezervacije. GET LOW odlazi na zasluženi odmor, ali se druženje nastavlja vrlo brzo, tačnije 11. maja kada vas očekuje otvaranje letnje sezone na dobro poznatom splavu SHAKE N SHAKE! Pevaćemo i đuskaćemo do jutra i zato ne propustite zatvaranje o kome će se dugo pričati!

get low underground

Fotografisano u klubu Underground

Očekuje vas puno pozitivne energije zato se prepustite sjajnoj atmosferi koju će vam obezbediti dobro poznati DJ ARCHITECT (RnB, Hip-Hop, Trap, Twerck, Reggaeton, EDM) dok vas na podijumu, kao i do sada, čeka osoba koja ostavlja bez daha - Zorica LOW Z i njen tim. Da atmosfera i provod budu još bolji tu je i mogućnost konzumiranja nargile raznih ukusa! Nargile i pružanje usluge tokom večeri (samo za goste u separeu) obezbedio je partner Kafana-Nargila bar "El Halila" koji obavezno morate posetiti ukoliko već niste.

Čekamo vas u Underground klubu - pećina opet gori!

underground klub

Fotografisano u klubu Underground

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

get-low-masa

Fotografisano u klubu Underground

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com