Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Glamoure Event Center idealno je mesto za proslavu Nove godine. Najpre zato što je jedan od najboljih organizatora svih event-ova, a potom zato što je samo za Vas pripremio najbolju žurku za novogodišnju noć! U elegantnom ambijentu zabavljaće Vas Inspiracija Bend, dok Vi odbrojavate sekunde i zamišljate najlepšu želju tačno u ponoć!

Cena po osobi se kreće od 35 eur do 70 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. U cenu je uračunata neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i novogodišnja večera. Budite deo najglamuroznijeg dočeka u Glamoure Event Centru!

docek-nove-godine-event-center-glamoure-2

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u Glamoure Event Centru možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com