Novi Bitefartcafe, vesti

Glas Ne Žice u Bitef Art Cafe-u.

U četvrtak  u klubu Bitef Art Cafe prvi a capella sastav na ovim prosotrima, Glas Ne Žice, slavi svoj rođendan.Očekuje vas zaista jedno izvanredno veče uz jedinstveno uživanje. Osmočlani sastav Glas ne Žice kroz svoje originalne aranžmane kombinuje jazz, pop, soul, funk, rock i klasiku, stvarajući samo ljudskim glasovima potpuno unikatne zvukove i sazvučija tako formirajući sopstveni prepoznatljiv stil koji čini brend Glas ne Žice. Za sebe kažu da obavljaju misionarsku dužnost muzičkog oplemenjivanja.

klub Bitef Art Kafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Imali su brojne nastupe na raznim manifetacijama, a izdvaja se učestvovanje u trećem serijalu emisije Ja imam talenat, gde su impresivnim nastupima dospeli do samog finala, a svoj talenat su dokazali i nesvakidašnjom obradom popularnog folk hita Mali mrav, čime dospevaju u žižu javnosti. Ovo im je već treći nastup u klubu Bitef Art Cafe, a sudeći po prethodnim i ovaj će biti pravi spektakl.

klub Bitef Art Kafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Cena karte je 200 dinara za nastup sastava Glas Ne Žice, a nakon njihovog koncerta u Bitef Art Cafe-u se nastavlja sa sjajnim provodom, pa je tako petak rezervisan za stand up sa Peđom Bajovićem, kao i nasup benda Makao, dok vas u subotu očekuje neponovljivi provod uz Betty Boom.

klub Bitef Art Kafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

U iščekivanju ovog zaista neponovljivog koncerta u Bitef Art Cafe-u, pogledajte kako su protekla dosadašnja dešavanja održana na ovom fantastičnom mestu. Za sve informacije povodom vodećih prestoničkih dešavanja, tu je beogradnocu.com. Sve detalje možete saznati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com