Kabare 13, Poznati, vesti

Glasovi nade u Kabareu 13.

Klub Kabare 13 sinoć je bio stecište finalne večeri takmičenja škole pevanja "Glasovi nade". Pored takmičara, ovoj manifestaciji pridružili su se i Lana Šojić, učesnica rijaliti šou-a X Factor Srbija.

Kabare 13 lana sojic

Fotografisano u Klub Kabare 13

Ova sedamnaestogodišnja učenica, uspela je prođe u finale takmičenja u Grupi 4 U X Factor. Lana je takođe nastupala i u "Prvom glasu Srbije" međutim, nije uspela da se visoko plasira. Domaćin večeri u klubu Kabare 13 bio je Vlada Krunić iz Crystal Benda, koji je takođe član škole pevanja "Glasovi nade". Naravno, među gostima nije izostala ni Nada Vuković - Đokić, vokalni pedagog ove škole pevanja. Kako je proteklo sjajno veče u klubu Kabare 13 sa fenomenalnim glasovima i mladim talentima, otkrijte u našoj galeriji fotografija.

Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

U četvrtak vas na istom mestu čekaju Dara Milivojević, Vlada Krunić i Crystal Bend, a u petak Igor X i Zvezde Granda. Subota, 19. april je ponovo dan za sjajnog Krunića , Crystal Bend i Jovanu Stojić, dok u nedelju nastupaju Toni Surovi i Maki.

Kabare 13

 Fotografisano u Klub Kabare 13

Besplatno izvršite svoje rezervacije putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com