Najave, Parlament, vesti

Glow in the Dark.

Ovog petka u klubu Parlament svi ćemo svetleti! Očekuju vas brojni svetleći rekviziti sa kojima ćete moći da pokažete svoju kreativnost, kao i da išarate sebe ili društvo u flourescentne boje.

PARLAMENT 1

Fotografisano u Klub Parlament

Za muziku je zadužen Belgrade Euphoria DJ trio: Divolly & Markward i Blanc, koji su vam spremili energične muzičke setove iz žanrova Tech/Electro/Progressive House-a ! Atmosfera koja je karakteristična za Adrenaline Rush koncept neće izostati.

PARLAMENT

Fotografisano u Klub Parlament

Euforija i naleti adrenalina čekaju vas i u subotu uz  dobro poznati Run The Twerk i ovaj put Glow Party. Kao i svaki put do sada već svima dobro poznat Deejay ARCHITECT će doprineti tome da se club trese u ritmu Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Baile Funk-a, Reggaetona, Moombahtona... Pripremite se za glow boje za crtanje po telu, balone, svetleće narukvice, majice i sve ono što kao i žurke u klubu Parlament isijava u noći!

PARLAMENT

Fotografisano u Klub Parlament

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com