Parlament, vesti

Glow Party Night u klubu Parlament.

Ove subote, kao i do sada, vaš domaćin klub Parlament, sa svojom veselom “Run The Twerk” posadom, želi vam dobrodošlicu na sada već dobro poznatu subotu. Sada već ne treba trositi puno reči na ovu subotnju groznicu koja vlada klubom i na koju je već veliki deo vas, prestao da bude imun.

klub Parlament

 Fotografisano u Klub Parlament

Kao i svaki put do sada već svima dobro poznat Deejay Architect doprineće tome da se klub trese u ritmu Trap, Twerk, R&B, Hip-Hop, Dancehall, Reggaeton, Moombahton i Baile Funk-a, i uz set pun energije koju prenosi na sve vas! Na vama je samo da dodjete, uživate i prepustite se čarima ove energične prestonice!

Dani su kraći, a noći duže pa je osoblje Parlamenta odlučilo da se ove subote malo okrenu ka svetlijoj strani i rešili da organizuju veče – Glow Party night. Čitavo veče će biti u tom duhu, pa će gosti pored totalno izmenjenog ambijenta, uživati u još jednoj izvrsnoj žurci, sa jednom može se reći, veoma popularnom tematikom gde će svaki gost na ulazu dobiti po par "glow" rekvizita kako bi i oni bili deo atmosfere.

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Mada, nećemo vam puno otkrivati, zato ne propustite da se pridružite klubu Parlament i doživite nešto sasvim drugačije od ostalih klubova u gradu! Na vama je samo da dođete, uživate i prepustite se čarima ove energične prestonice!

Večeras, kada je na kalendaru “black friday”, iliti crni petak, neće biti takav u klubu Parlament. Očekuje vas najluđja Mash Up zabava do ranih jutarnjih časova uz najluđu ekipu i najbolju muziku. Ko je bio jednom taj je i ovog petka u Parlamentu, ko nije, doći će i vraćaće se petkom. A taj petak je večeras, ne propustite ga! Očekuju vas Candy Coctails . kokteli i razne poslastice od alkohola! U klubu Parlament nema politike, samo dobar provod!

klub Parlament

Fotografisano u Klub Parlament

Ne propustite najspektakularnije prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodiš kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com