Najave, vesti

Go2 Halloween: Najmračnija scenografija na žurki za Noć veštica.

Tema ovogodišnjeg najgrešnijeg i najvećeg maskenbala u organizaciji turističke agencije za mlade Go2 Travelling je #7grehova. U skladu sa tematikom, grupa mladih i afirmisanih arhitekata osmislila je najmračniju scenografiju do sada.

Angažovani tim scenografa (u sastavu Bojana Bajkić, Ivana Jelić i Žarko Stamenić) osmislio je jedinstvenu instalaciju koja sledi religijsku temu ovogodišnjeg maskenbala.

U pitanju je prostorna manifestacija sedam smrtnih grehova, u vidu Danteovih krugova pakla. Za cilj ima da provocira posetioce, navodeći na pokajanje ili, pak, dalje iskušenje. Svi nemoralni činovi i prestupi protiv božanskih zakona otelotvoreni su u ovoj ekscentričnoj postavci. A za svaki prepoznati greh predviđena je po jedna ispovedaonica.

Najveći i najgrešniji maskenbal #7grehova održaće se 31. oktobra 2014. godine u BelExpo Centru. Cena karte je 600 dinara. Možete probati i da osvojite karte tako što ćete na Instagramu okačiti fotografiju kojom opisujete neki od sedam grehova i označiti je heštegom #7grehova.

plakat 7grehova

Prisustvo ovom spektaklu pomoci ce vam da spoznate sami sebe, prepoznate svoj greh i odlučite da li ćete mu se suprotstaviti ili prepustiti. Za svaki slučaj, organizatori su rešili da vam pomognu, tako da ćete na žurki imati ispovedaonicu za svaki od grehova, stoga pre nego li se odlučite za svoju masku, zapitajte se: Da li ste dovoljno grešili?

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni GO2 Halloween Maskenbal.

 

beogradnocu.com