Poznati, vesti

Golišave fotografije poznatih glumica među kojima su Jennifer Lawrence i Kate Upton, procurele su u javnost, a pored toga što su slavne zvezde u panici, izgleda da će ove slike biti čak javno izložene u Saint Petersburgu.

jennifer lawrence naked

Ovo nije jedini problem s kojim se suočavaju glumice, jer se oglasio umetnik iz Los Anđelesa - XVALA, koji će na velika platna staviti njene golišave fotke u sklopu koncepta “Bojite se Googla”. Na platnu će se naći i Kate Upton, a sve to će izložiti na izložbi „Nema brisanja“ koja je planirana za 30. oktobar. Biće izložene i fotografije Britney Spears (32) iz 2007, kad je obrijala glavu, i fotka gole Scarlett Johansson (29), zbog kojih je haker Christopher Chaney 2012. osuđen na 10 godina zatvora.

jennifer

- Ovo je samo pokazatelj onoga šta smo danas postali. Svi smo mi postali "korisnici", a na kraju postajemo “iskorišćeni” – rekao je XVALA koji poslednjih 7 godina sakuplja sa Google-a fotografije poznatih

- U današnjoj kulturi, svako želi da zna sve o svakome. Privatnost pojedinca postaje tuđa briga i biznis. Takav sistem je postao - novac za novac.

 

beogradnocu.com