Kolumne, Razno, vesti

Oni koji umeju, često ples koriste u svrhu zavođenja. “ Vino otvara sve prozore u glavi, tako da razum može lako da odleti “, kaže nemačka poslovica, a mi kažemo vama da popijete čašu vina, da zaplešete i zavedete baš njega. Pored govora tela, pogled koji upućujete ka njemu dovešće ga do ludila.

Bitno je samo da se opustite i zaplešete. Načini plesanja su se vremenom menjali, ali je namena ostala ista. Ples je oduvek bio važan deo ljubavnih igrica. Pokreti tokom plesa mogu da naglase kakve su vaše sposobnosti u krevetu, iz tog razloga oba pola privlače oni koji imaju više energije i samim tim bolje plesne pokrete.

1. Regeton - eksplicitan je i podseća na jedan od položaja u seksualnom činu. Kukovi se njišu u ritmu muzike u kombinaciji sa kružnim pokretima. Prepustite se ovom senzualnom zanosu i zaigrajte.

2. Tango - Ovaj ples poreklom iz Latinske Amerike ima dinamičan i iscepkan ritam. Ples je pun suprotnosti - pored čvrstoće ima određenu dozu nežnosti i mekoće. Prepun je jakih emocija. Veoma zavodljiv ples, pun seksualnog naboja.

3. Salsa - reč ''salsa'' na španskom znači ''pikantno ljuti sos'', što se u suštini odnosi na mešavinu različitih ritmova u ovom plesu. Ovaj lepršavi i vedri ples odaje samopouzdanje - budite takvi.

 

beogradnocu.com