Vanilla, vesti

Gradske face u Vanilli.

Popularni klub Vanilla sinoć je uz Lexington Bend napravio sjajnu žurku na kojoj smo mogli da sretnemo i neke face iz javnosti.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Među njima smo naišli na pevača Vladu iz grupe Elitni Odredi koji se odlično provodio uživajući uz sjajnu muziku i atmosferu koja je vladala u klubu Vanilla. Vladimir Matovic - Wonta veoma uspešno se bavi muzikom, a pored toga bavi se i slikarstvom od svoje četvrte godine. Grupa Elitni Odredi oformljena je 2005 godine i od samog starta brojala je tri člana. Trenutno su u grupi ostali samo Vlada i Relja Popović. U samom početku karijere, snimali su pesme iksljučivo za sebe, a kasnije, kada se pokazalo da to dobro rade, počeli su istim tempom i kvalitetom da snimaju pesme za širu publiku, koju su pronašli i pridobili kroz pesmu “Moja jedina”.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

Dokaz uspeha i popularnosti je i to što su bili pred grupa na koncertu 50 cent-a u Areni. Neke od njihovih najpopularnijih pesama su “Zapali grad”, “Ljubavi moja” sa Dadom Poplumentom, “Kulijana”, “Ne koči”, “Molim boga”, “Od juče do danas”, “Ljubavna mržnja” i mnoge druge..

Sarađivali su sa mnogim našim reperima, kao i Bobanom Rajevićem, Miom Borisavljević, Cvijom, Dadom Polumentom, Kristijanom Golubovićem u pesmi “Džek i chivas”, a u planu im je i saradnja sa stranim reperima... Vlada je u klubu Vanilla bio vidno raspoložen i nije skrivao oduševljenje preuređenim enterijerom lokala, kao i vokalom svojih kolega iz Lexington benda.

klub Vanilla

Fotografisano u Klub Vanilla

U našoj galeriji fotografija možete pogledati kakav je provod bio u klubu Vanilla u kom će već u petak 17. januara nastupiti atraktivna Marina Tadić. Marina je dobro poznata umetnica i pravi show man koja prosto rečeno, “rastura”, kada je dobar provod u pitanju. Subota je rezervisana za Nenada Jovanovića koji takođe svojim sjajnim glasom napuni klub Vanillu do maksimuma.

Rezervacije za sva predstojeća dešavanja u klubu Vanilla, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com