Fensi Kafana, vesti

Grčko veče u Fensi kafani

Samo večeras 9.oktobra, dođite u kafanu Fensi kafana na Ušću i dopustite sebi da osetite čari prave kafane i nešto potpuno drugačije u ovakvom ambijentu – veče grčke muzike.

Samo večeras Fensi kafana vam je pripremila fenomenalnu žurku koju ćete, verujemo, obožavati.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Sigurno ste čuli da Grci vole muziku, dobru hranu i da znaju kako da se provedu, stoga vas pozivamo da budete deo takve atmosfere i upoznate fenomenalnu Ellu i Buzukija. U prelepom ambijentu Fensi kafane nudimo vam nezaboravan provod uz grčku muziku koja će vas do kraja večeri sigurno podići na noge. Otputujte do Grčke na jedan dan, ali bez pakovanja kofera i trošenja novca.
Upoznajte iz prve ruke grčki noćni život, a sigurni smo da ćete jedno ovakvo veče zauvek nositi u najlepšem sećanju. Stoga krenite sa društvom u Fensi kafanu, jer su Ella i Buzuki za vas spremili posebno veče puno muzike, pesme, plesa i tradicionalnog grčkog folklora.

Oni će se veseliti sa vama sve do sitnih sati i prirediti vam nezaboravan provod kakav do sada još niste videli.

Nakon fenomenalne Elle, koja će vas večeras oboriti s nogu, sutradan možete čuti sjajnu Jami koja, kao i uvek, napravi dobru žurku u Fensi kafani. Petkom će vas zabavljati Jadranka Barjaktarević i Fensi bend, da bi vikend obeležili šarmantni Nenad Cvijetić i Sanela, kao i nedeljom Andreana Čekić i jedinstveni Kosmajac!

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Želite da doživite i svim svojim čulima osetite duh pravog kafanskog provoda? Na pravom ste mestu! U Fensi kafani posvećena je pažnja svakom detalju i svakom gostu, kako biste vi bili zadovoljni i sa osmehom se vraćali. Ovde ćete se osećati dobrodošlo u svakom trenutku. Veliki izbor pića, pozitivna atmosfera i neizostavna živa muzika zaslužni su za dobro raspoloženje svih gostiju.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi Kafana

Dođite večeras i provedite nezaboravno veče tradicionalne grčke muzike i sevdaha!

Zbog brojnosti velike ekipe koja se svakodnevno okuplja u Fensi kafani, poželjno je da na vreme rezervišete sto za vas i vaše prijatelje. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com