Kolumne, vesti

Greške koje nesvesno pravimo u vezama.

U želji da veza bude savršena, da partner bude zadovoljan i da ljubav potraje, često pravimo greške kojih nismo svesni. Odnosno zbog velike želje počinjemo da preterujemo.

1. Previše pažnje - Iako na prvi pogled možete pomisliti da previše pažnje ne postoji, to nije istina. Preterivanje u pažnji čak može biti veliki problem. Iako to činite iz najbolje namere, partner može osetiti da ga gušite, ili da ga stavljate u podređeni položaj time što uvek pokušavate da mu pomognete.

2. Upoređivanje sa bivšim - I momci i devojke u nekom trenutku veze nesvesno počnu da upoređuju svoje trenutne partnere sa svojim bivšim vezama. To može imati jako velike posledice po kvalitet veze. Bivše ostavite u prošlosti, u svakom smislu, ukoliko planirate da opstanete sa novim partnerom.

3. Previše očekivanja - Iako ste prvih mesec dana imali utisak da je vaš partner nešto najbolje što vam se desilo u životu, shvatite da se mane, koje su potpuno normalna stvar, otkrivaju kasnije. Nemojte previše očekivati i prebrzo srljati u sve. To samo može dovesti do negativnih posledica. Dajte svojoj vezi vremena da se razvije.

 

beogradnocu.com