Molokini, vesti

Groznica subotnje večeri u klubu Molokini.

Klub Molokini je vesnik futurističkog provoda prestonice. Ovde je smešteno sve što povezujete sa najboljim provodima najpoznatijih klubova u svetskim metropolama i još malo više od toga.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Klub Molokini je malo reći fantastičan, pod ovim fenomalno osmišljenim i odrađenim osvetljenjem, specifičnim detaljima koji opravdavaju sam naziv kluba po delimično potopljenom vulkanskom krateru, učiniće da zaboravite da ste na zemlji, a to je dovoljno dobar početak sjajnog provoda.

U klubu u koji može da stane 600 ljudi nastapuju samo provereni donosioci eruptivnog provoda i tu nema greške, svake subote lavinu raspoloženja donose Boban Radosavljević i Ana Živković. Oni su fenomenalan spoj, kada oni zasviraju mašta u klubu Molokini potpuno podivlja i ludnica kreće.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Tako i još bolje biće i ove subote, jer kada Boban Radosavljević i Ana Živković dižu temperaturu u klubu Molokini za noć prijatelja, adrenalin iz groznice subotnje večeri se preslikava i na podijum kluba Molokini. Ovaj sjajni klub je još sjajni kada subotom žare i pale Boban Radosavljević i Ana Živković, oni znaju šta je dobra pesma, šta je ne dobar nego najbolji provod u gradu i tako i pevaju bolje od najboljeg.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Doživite i vi ovo jedinstveno i nepovljivo iskustvo u najboljem od najboljih klubova u gradu, klubu Molokini rezervišete na vreme provereno najluđi provod u gradu na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com