Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Grupa Frajle na festivalu vina u Bitef-u!

Ovog petka, 27. juna, u okviru festivala vina Terra Divina na letnjoj sceni Bitef Art Cafe, nastupiće popularna grupa "The Frajle"! Četiri harizmatične devojke koje čine ovu grupu prirediće vam spektakularnu atmosferu, pogotovu zato što su poznate po svojim neobičnim i ekstravagantnim nastupima.

letnji bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

One su do sada nastupale u avionu, bolnici, izlogu, manastiru, pa je odlazak u vasionu za njih realna želja. Sa početkom od 22h, grupa Frajle će vas oduševiti! Nakon njih, sledi uživancija uz Girls, Boys & Toys, energična grupa devojaka koja svira apsolutno sve! Ako želite da čujete kako devojke iz GBT pevaju, đuskaju, repuju i izvode pesme poput Breathe i Smack my bitch up, potpuno ravnopravno, ako ne i bolje od mnogih muških vokala, vidimo se večeras u Bitef Art Cafeu!

 Bitef letnji Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Subota je dan za Betty Boom, koji će vam upotpuniti festival vina i pružiti provod za pamćenje! Pop, disco, 80', MTV, VH1, house ali i poneki mambo! Sigurni smo da će mnogobrojni vinari i prijatelji vina uživati u odabiru vrhunskih istarskih vina, kao i lepoti spoja dobrog vina i dobre muzike. Ne propustite, već pravac u Bitef Art Cafe!

Bitef letnji

 Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com