Najave, vesti

Grupa La Bouche na  Festivalu Najbolje od 90-ih.

Polako se približavamo Festivalu Najbolje od 90-ih koji će se održati 11. oktobra u Kombank Areni gde će nastupiti najveća imena dance scene devedesetih. Danas vam predstavljamo grupu La Bouche.

Jezik muzike nadilazi političke, verske i kulturne granice. Sa verom u taj princip je Lane McCray sredinom 1990ih stupio na međunarodnu muzičku scenu u saradnji sa divom moćnog glasa Melanie Thornton. Nakon slučajnog upoznavanja u Frankfurtu, ovaj spektakularni duet je postao poznat pod imenom La Bouche (francuska reč za usta) i osvojio scenu dance muzike singlovima koji su dospevali na same vrhove muzičkih lista, pa i prva mesta u čak sedam država.

La Bouche

Sa više od 10 miliona nosača zvuka prodatih pod okriljem BMG izdavačke i budnim okom legendarnog muzičkog mogula Franka Fariana, La Bouche su dobili i mnoštvo važnih priznanja, uključujući i nemački Grammy - nagradu Echo za Dance pesmu godine 1995.

Nakon velikih uspeha sa La Bouche, diva Melanie Thornton odlučuje da se posveti solo karijeri i u februaru 2000. godine napušta grupu. Iste godine, La Bouche objavljuju singl "All I Want" sa Nataschom Wright kao ženskim vokalom - iskusnom pevačicom koja je još 1995. u saradnji sa Laneom McCrayem, pod imenom La Bouche, snimila i objavila "Be My Lover" za francusko tržište, a pored toga je bila gostujući vokal i na izdanjima mnogih slavnih izvođača među kojima su i DJ Bobo, Haddaway, Jam...

La Bouche

Melanie Thornton je tragično izgubila život 2001. godine u avionskoj nesreći u Švajcarskoj, a grupa La Bouche je jedno vreme prestala sa nastupima. Danas hitove grupe La Bouche ravnopravno izvode postava u kojoj su Natascha Wright i Joe Thompson, bivši član rap grupe Down Low, odnosno postava u kojoj su Lane McCray i pevačica Dana Rayne.

Na predstojećem Festivalu Najbolje od 90-ih nastupiće velike zvezde poput 2 Unlimited, Snap, Technotronic, Ace of Base, Snow, Culture Beat, C&C Music Factory i La Bouche.

Cene karata su: Parter  1790 dinara, Fan Pit  2490 dinara, VIP tribina   2390 dinara, Nivo 200 (I kategorija)  2190 dinara, Nivo 200 (II kategorija)  1990 dinara, Parter 5+1   8950 dinara, Loža   9900 dinara.

Plaćanje ulaznica je moguće izvršiti u kešu i preko računa, bilo da se nalazite u Srbiji ili u inostranstvu. Na svakih kupljenih pet karata i više, beogradnocu.com vrši besplatnu dostavu na teritoriji Beograda. Moguće je lično preuzimanje karata u filijalama beogradnocu.com ili dostava post - ekpresom u Srbiji i inostranstvu.

Pozovite naš korisnički Call Centar 063 33 33 44, 063 34 34 33 ili Online i rezervišite ulaznicu za senzacionalni Festival Najbolje od 90-ih u Areni.

 

beogradnocu.com