Dragstor Play, vesti

Gužva ispred Dragstora.

Klub Dragstor Play svakako je najpopularnije mesto za klabing ove sezone, a svoju atraktivnost konstantno održava. Kako fenomenalnom uslugom i muzičkim repertoarom, tako i stalnim inovacijama. Naime, od narednog petka u klubu Dragstor Play počinje serijal modeling žurki. Svakog petka ovde ćete moći da se provodite neverovatno dobro.

klub Dragstro Play

Fotografisano u Klub Dragstro Play

The Girl Next Door naziv je koji će nositi ove žurke, koje će nesumnjivo biti izuzetno posećene, a njihov start zakazan je simbolično za ponoć. Ova poznata svetska tematska žurka, kako u svetu tako i kod nas, u prvi plan stavlja muške atraktivne goste iz sveta biznisa, modelinga i sporta. Za gramofonima će na ovoj žurci biti haus znalci Miloš Starčević i Mirko, koji će vas svojim setovima definitivno ostaviti bez daha i učiniti da se potpuno prepustite svim čarima najbolje gradske žurke.

klub Dragstro Play

Fotografisano u Klub Dragstro Play

Podsećamo da je Dragstor Play zimski Lounge Bar i klub i nalazi se u unutrašnjem zatvorenom delu letnjeg Splava Play. Iako novootvoreno, mesto je već poznato po vrhunskoj atmosferi i kvalitetnim haus setovima gradskih di-džejeva, kao i po velikom broju poznatih ličnosti koje se na ovom izuzetnom mestu provode iz nedelje u nedelju. Podsetimo se i da su u klubu Dragstor Play bili i Novak Đoković, Troicki, Tipsarević, američki ambasador Kirbi, Stojković, Ministar sporta Udovičić... Budite deo VIP Beograda – posetite klub Dragstor Play!

klub Dragstro Play

Fotografisano u Klub Dragstro Play

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Dragstor Play možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Zbog nezabeleženo velikog interesovanja, koje je svakim danom sve veće, izvršite svoje rezervacije, kako ne biste propustili najbolja gradska dešavanja.

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak. U iščekivanju najboljeg provoda u gradu, pogledajte fotografije proteklih dešavanja. Najinteresantniji momenti noćnog provoda zabeleženi u klubu Dragstor Play svakako će vas inspirisati da ovo mesto postane neizbežan deo vašeg izlaska.

 

beogradnocu.com