Kabare 13, vesti

Hajde, da se igramo.

Stvoren da ruši predrasude o broju 13, smešten u samom centru Zemuna, prvi je zemunski klub sa ovakvom koncepcijom - Kabare 13. Bivšem reprezentativcu jugoslovenske hokejaške reperezentacije, Predragu Popoviću, ovaj broj je doneo upravo sreću i osim što je nosio dres sa brojem 13, odlučio je i da svoj klub Kabare označi istim brojem. A sreće itekako ima, pošto je Kabare 13 postao jedan od najposećenijih klubova gradu.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Gosti iz ovog kluba svako veče odu puni utisaka, kako zbog dobrog pića, ludog provoda, sjajne muzike, igre, uzbuđenja, tako i zbog nastupa iznenađenja koji četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom od običnih večeri stvaraju noći za pamćenje. Najveći utisak ostavljaju i preostali dani u nedelji kada se dešavaju tematske večeri.

Uređen s maštom tako da miri kontraste divljih noći i pitomih dana, iz noćnog kluba Kabare 13, s’ jutrom postaje osunčani kafe, idealno mesto za uživanje u opuštenoj dnevnoj varijanti. Tada nastaje tematsko veče, tačnije utorkom od 20h, kada se u klubu Kabare 13 organizuje turnir u društvenoj igri “Ne ljuti se čoveče”.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Da biste se igrali sa ekipom, treba samo da se prijavite i platite 250 dinara. Igru svi poznajemo još od detinjstva. Igra se sistemom eliminacije. Laički objašnjeno: Imamo četiri figurice u kućicama i svaka srećna šestica na kockicama koje bacamo izvodi nam jednu figuricu iz kuće. Ostalo znate sami, “jedete” protivničke igrače i ko prvi obiđe ceo krug i vrati svoje figurice u kućicu, postaje pobednik i odnosi sav novac. Nije poker, nije kockanje, a osvaja se novac i uživa u sjajnoj atmosferi i dobrom društvu. Pokušajte i nećete se pokajati.

Ušuškan od gradske vreve, a u samom centru, s ljubaznim personalom, kafom vrhunskog porekla, klub Kabare 13 idealno je mesto za susrete, ili uživanje uz muziku i bogat izbor napitaka. U četvrtak 06. februara očekuje vas Hame Nalić, dok su petkom Igor X i Zvezde Granda na repertoaru kako bi vam priuštili najbolji provod u gradu. Subota je rezervisana za ludi provod sa Crystal Bendom na čelu sa Krunić Vladom sa kojima sigurno ne izlazite pre jutra. I za kraj, ništa manje bitni, Surovi Toni i Maki i uživanje u surovo dobrom provodu svake nedelje u klubu Kabare 13.

klub Kabare 13

Fotografisano u Klub Kabare 13

Klub Kabare 13 velikim slovima upisuje svoje ime na mapi mesta sa najboljim provodom u gradu i zato rezervišite svoje mesto što pre. Jer ovo je broj 13 koji donosi sreću! Besplatne rezervacije izvršite preko našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, a u iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju. Fotografije koje su fotografi portala beogradnocu.com zabeležili nesumnjivo će vas inspirisati da upravo klub Kabare 13 bude deo vašeg prestoničkog provoda.

 

beogradnocu.com