Najave, vesti

Hajde malo da vrištimo!

Ove subote, 19. aprila, u kafani Bakara na Adi, zabavljaće vas Scream Bend, koji će vas oboriti s nogu. Odličan bend koji peva apsolutno sve. Od zabavnih popa, folka, rocka, i mnogih drugih muzičkih pravaca. Najnoviji i najstariji hitovi su na repertoaru ovog benda, pa se spremite za provod do zore, samo u kafani Bakara. Hajde malo da vrištimo sa Scream Bendom!

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Pored izvanrednog muzičkog repertoara ovog fenomenalnog benda, očekuje vas zagarantovano dobar provod i prava uživancija. Upoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako veče u kafani Bakara zauvek nositi u najlepšem sećanju. Stoga krenite sa društvom u Bakaru na Adi jer je Scream Bend za vas spremio posebno veče i poslasticu punu muzike, pesme i igre. Oni će se veseliti sa vama sve do sitnih sati i prirediti vam nezaboravan provod kakav do sada još niste videli.

bakara (3)

Fotografisano u Kafana Bakara

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog CallCentra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com