Lepeza u Perperu, Najave, vesti

Hajde malo, malo, malo ti meni dođi.

Pitate se kome?! Direktno kafani Lepeza u Perperu u naručje. Provodi koji se ovde nude, vraćaju pravi sjaj kafani i ako ih do sada niste probali pravi je trenutak da svratite na mesto najbolje zabave. Sutra vas zabavljaju Nataša Đorđević, Kuta bend, Ivica i Slađana, u sredu Aleksandra Prijović, Ljuba Perućica i Kuta bend.

LEP

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

U četvrtak će vam u kafani Lepeza u Perperu biti fenomenalno i sva vaša očekivanja biće zadovoljena jer će vas zabavljati prelepa Indi, koja zna kako da podigne kafanu na noge. Ona ima i glas i stas, a pored uobičajenih pesama bez kojih kafana ne bi bila to što jeste, na repertoaru će se naći i neke njene pesme, pa ćete sa fatalnom Indi zapevati "Bato, bre", "Ekspresno" i druge pesme koje obožavate, uz nju će biti Srećko Krečar, da začini vašu idealnu zabavu. U petak  su sa vama Bota i Dijamanti.

LEPEZA

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

A u subotu nastupa prava ludnica, jer je sa vama kraljica dobrog provoda i najbolje atmosfere Jami, mnogi za nju kažu da ima najlepše noge, a mi da Jami ima mnogo aduta koje ćete otkriti, ako dođete u subotu u kafanu Lepeza u Perperu, gde vas čekaju "Šta tražiš ti u srcu mom", "Ove stvari" i druge Jasnine pesme koje obožavate i uz koje ćete igrati do poslednjeg takta.

Lep

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

U nedelju se zabava nastavlja i uz Biceps bend i Igora X biće nezaboravno. U kafani Lepeza u Perperu pauze nema, već u ponedeljak veselje se nastavlja uz Dragog Domića i Slađanu Grozdanić koji su tu da vam uveličaju Kafansko veče.

lepeya1

Fotografisano u Kafana Lepeza u Perperu

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44  ili 063 34 34 33  ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com