Teatro, vesti

Halid Muslimović u Teatru - Klub Teatro ugostio doajena narodne muzike

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika klub Teatro nastavio je da priređuje najbolje žurke u Beogradu.

Legenda narodne muzike, čuveni bosanski pevač Halid Muslimović nastupiće večeras u prestoničkom klubu, klub Teatro. Koncert poznatog sarajlije je najavljivan mnogo puta u Beogradu, ali večeras je konačno i sve organizovano. Muzičar je najavio vrelu atmosferu u poznatom beogradskom klubu, što je nakon pune 22 godine koliko nije gostovao u Beogradu, u najmanju ruku i očekivano.

Beograđani s nestrpljenjem očekuju veče kada će poznate hitove Halida Muslimovića, jednog od najpopularnijih narodnih pevača bivše Juge, čuti uzivo u klubu Teatro. Plavi čuperak, kako već decenijama zovu Halida, u pravoj kafanskoj atmosferi otpevaće hitove kao što su "O jarane, jarane, jarani smo mi", "Znam za sve sam kriv", "Mene je učilo vrjeme", "Učini bar jedan pogrešan korak", "Častio bih sve jarane", "Nije mene dušo ubilo", kao i mnoge druge.

Svoj dolazak su najavile mnoge poznate ličnosti, među kojima su i brojne Halidove kolege, tako da je za očekivati da i neko od njih zajedno sa njim zapeva na bini koju narodnu.

Ne propustite veče odlične narodne muzike, a o tome kako je bilo pratite na našem sajtu beogradnocu.com.

beogradnocu.com