Beograd, Koncerti, Najave, vesti

Popularni pevač iz Bosne i Hercegovine, Hari Varešanović zakazao je dva solistička koncerta ove zime u Srbiji. Njegova tridesetogodišnja karijera biće obeležena spektakularnim koncertima u Novom Sadu i Beogradu, a imaće i određenu dozu simbolike, s obzirom da će biti održani na Dan zaljubljenih i na Dan žena.

Golf ili relax? ?

A photo posted by Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) on

Najpre, 14. februara Hari će zapevati za sve zaljubljene Novosađane, u velikoj dvorani SPENS-a, a nastup koji obećava uz romantične hitove ulepšaće svima ovaj praznik ljubavi. Cene ulaznica za koncert u Novom sadu iznose 1200, 1500 i 1700 rsd.

Ukoliko, pak, želite da obradujete svoju lepšu polovinu na Dan žena, nabavite karte za beogradski koncert u Sava Centru! Sigurni smo da nećete pogrešiti, jer Hari najavljuje spektakl 8. marta! Ulaznice za koncert u Beogradu možete nabaviti po ceni od 1500, 1900, 2200 i 2500 rsd.

Publika će moći da uživa u pesmama koje su obeležile 30 godina dugu karijeru Hari Mata Harija. Pesme "Kad dođe oktobar", "17-est ti je godina", "Svi moji drumovi", "Volio bi da te ne volim", "Što je bilo,bilo je", „Strah me da te volim", "Otkud ti ko sudbina", "Prsten i zlatni lanac", "Ja ne pijem ", "Znam priču o sreći" su hitovi koji su obeležili jugoslovensku scenu. Koncerti u Novom Sadu i Beogradu će biti prilika da pored starih hitova, Hari promoviše i nove pesme sa poslednjeg albuma "Ćilim" sa kojeg su se izdvojili hitovi - „Staromodan tip" i „Ćilim". Uskoro se očekuje i spot za duetsku pesmu "Još me plašiš" koju je otpevao sa Elenom Risteskom. Na ovom albumu je i izvanredna balada koju peva zajedno sa Jelenom Tomašević "Nema ljubavi".

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com