Beograd, Koncerti, Najave, vesti

Stigao nam je i 14. februar, dan koji su zaljubljeni Novosađani dugo iščekivali. Praznik ljubavi provešće uz popularnog pevača Bosne i Hercegovine, Harija Varešanovića, dok će Beograđani uživati u spektakularnom koncertu 8. marta, na praznik žena! Predstojeća dva koncerta u prestonici Vojvodine i Srbije biće idealna prilika za obeležavanje njegove tridesetogodišnje karijere, a nosiće u sebi i određenu dozu simbolike.

Sve je spremno za spektakl u Spensu, kada će Hari, uz romantične hitove, svim Novosađanima ulepšati Dan zaljubljenih. Cene ulaznica za koncert u Novom sadu iznose 1200, 1500 i 1700 rsd.

Sutra Novi Sad!

A photo posted by Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) on

Ukoliko, pak, niste uspeli da nabavite ulaznice za koncert u Spensu, ili iz nekog drugog razloga ne možete da prisustvujete spektaklu u Novom Sadu, ne smete propustiti koncert koji Hari održava u prestonici 8. marta! Sava Centar će tog dana krasiti njegove najpopularnije balade i mnogobrojni hitovi, a beograđani će uživati u spektakularnom nastupu! Ulaznice za koncert u Beogradu možete nabaviti po ceni od 1500, 1900, 2200 i 2500 rsd.

Press konferencija u Sava Centru! Vidimo se 8. Marta!

A photo posted by Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) on

14. februara i 8. marta publika će moći da uživa u pesmama koje su obeležile dugogodišnju karijeru Hari Mata Harija. Pesme "Kad dođe oktobar", "17-est ti je godina", "Svi moji drumovi", "Volio bi da te ne volim", "Što je bilo,bilo je", „Strah me da te volim", "Otkud ti ko sudbina", "Prsten i zlatni lanac", "Ja ne pijem ", "Znam priču o sreći" su hitovi koji su obeležili jugoslovensku scenu. Koncerti u Novom Sadu i Beogradu će biti prilika da pored starih hitova, Hari promoviše i nove pesme sa poslednjeg albuma "Ćilim" sa kojeg su se izdvojili hitovi - „Staromodan tip" i „Ćilim". Uskoro se očekuje i spot za duetsku pesmu "Još me plašiš" koju je otpevao sa Elenom Risteskom. Na ovom albumu je i izvanredna balada koju peva zajedno sa Jelenom Tomašević "Nema ljubavi".

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com