Kolumne, vesti, Zanimljivosti, Žene

HIT: Kupite u butiku svog savršenog muškarca!
Sve je počelo pre 3 godine ogromnom popularnošću i uspehom sajta "Usvoji frajera"! To je adresa na kojoj usamljene dame (kojima je sajt veoma naklonjen) biraju partnera jednostavnim štikliranjem željenih karakteristika.

HIT- kupite savršenog

A onda su se prvi dosetili Francuzi i otišli korak dalje! Naime, menadžment sajta je odlučio da otvori butike u koje žene ležerno ušetaju, pogledaju i izaberu muškarca koji im odgovara i povedu ga sa sobom. Butici su prvo otvoreni u Parizu i Briselu, a nadaju se da će uskoro osvanuti u Marseju, Lionu i Tuluzu.

Butik ima oko 250 kvadratnih metara, podeljen je na udobne, estetski dobro osmišljene pregrade sa prigušenim svetlom i provokativnom muzikom. Tu su "kandidati za usvajanje", svi provereni i prethodno prijavljeni na sajt, ispred njih je uredna i opsežna deklaracija koja govori o kandidatu, baš kao u bilo kom drugom butiku.

Ako dama prepozna muškarca koji bi mogao da joj odgovara, onda zajedno odlaze u restoran na spratu da se bolje upoznaju. Ako i ova faza uspešno prođe, dama lepo, kao u butiku, "kupi" svog savršenog muškarca. Posle rade šta i gde se dogovore!

HIT- kupite savršenog.jpg2

Popularnost ovih, za sada malobrobjnih butika je neverovatna! Ovo se ženama baš dopada. Možda i zato što se i ova klizava tema svela na priču o šopingu, a tu su žene kod kuće!

 

Foto: outpoll.com, sexandthecitylifestyle.com

beogradnocu.com