Kolumne

Koliko vam se puta desilo da se pripiti vraćate iz kluba i sednete u prvi taksi koji naiđe? Taksisti otvorite dušu. Ispričate koliko ste para potrošili, kako je pevao Šako Polumenta ili pak koja vam se devojka dopala... Dešavalo se, zar ne? Pronašli smo taksistu koji dvadeset godina unazad radi treću smenu. Evo par najinteresantnijih priča koje je podelio sa nama..Taksi Taxi

-Najćešći su slučajevi u kojima vesele stranke pevaju na putu do kuće. To mi je simpatično. Međutim dešavalo mi se često da se parovi svađaju na zadnjem sedištu. Uglavnom je neko od njih ljubomoran pa rasprava krene i pre nego što kažu adresu. Devojke u tim situacijama ipak prednjače. No, sa ženama je bilo i nezaboravnih situacija - priča naš sagovornik.

stikle-naslovna

Pre par godina, jedna devojka je bila prilično vesela, da ne kažem pijana. Ona se na zadnjem sedištu opustila i  izula. Odvezao sam je na Banovo brdo, a kada sam preuzeo sledeću stranku, pitala me je čije su sandale ostale na zadnjem sedištu. Devojka sa brda je zaboravila cipele i bosa izašla iz vozila.

Taksi Taxi

Letos se desilo da sam prisustvovao razotkrivanju prevare. Devojka koju sam povezao iz poznatog beogradskog kluba zamolila me je da je odvezem na Vračar. Kada smo stigli na odredište primetio sam da se unervozila. Pomislio sam da nema novca, međutim, bilo je i gore od toga. Uhvatila je svog dečka u prevari, koji je posle desetak minuta čekanja izašao iz zgrade sa drugom devojkom. Stranka je izašla iz automobila i ispao je kuršlus, ali ne bih detaljisao - priča taksista.

Taksi Taxi

Najinteresantnija priča dogodila se nedavno, momak i devojka ušli su u vozilo kod sajma. Nju sam odvezao na jednu a njega na drugu adresu. Međutim, devojci je ispala lična karta u vozilu, a moja dužnost bila je da joj vratim. Pošto nikako nismo mogli da dođemo do njenog broja, zakucao sam na vrata iz najbolje namere. Adresa iz lične karte poklapala se sa adresom na kojoj sam je ostavio. Vrata mi je otvorio njen suprug koji se prenerazio kada je čuo da se njegova žena vozila taksijem. Ispričao mi je da je on nedelju dana bio van zemlje, i da nije imao pojma da je njegova draga bila u provodu. Šta se dalje desilo ne znam - završava priču naš sagovornik.

Zato, vodite računa, sa kim se vozite, koga vozite i šta zaboravljate u taksiju.  Da ne bi posle bilo.... Svašta...

Napomena - Osobe na fotografijama ni u jednom kontekstu nisu povezane sa tekstom koji ste pročitali!

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com