Krčmarica, vesti

Hladni dani uz vrelu Krčmaricu.

Preporučujemo da se u hladnim poslednjim danima januara zagrejete upravo uz Krčmaricu. U petak 31. januara u kafani Krčmarica nastupiće Bend Za Vašu Dušu, kada će vaše veče spektakularnim učiniti i fantastični mladi pevač Vladimir Grujić, a samo dan nakon provoda uz ovau izvanrednu muzičku ekipu, u subotu 1. februara, očekuje vas fantastični Mamurluk bend. Vrela atmosfera uz Krčmaricu, razume se, neće izostati.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Jedino vas u kafani Krčmarica očekuje svakodnevna muzika, ali i svakodnevne promocije kojima garantovano nećete odoleti. Koji god dan da odaberete za vaš provod, nećete se pokajati jer sjajna muzika, ali i dodatna sniženja pića ne izostaju. Po ceni od 4600 dinara dostupna vam je flaša Smirnoff-a i četiri Guarane. Po istoj ceni dostupna vam je i flaša Johnnie Walker-a, uz takođe četiri Guarane.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Podsećamo takođe da su cene u kafani Krčmarica inače veoma pristupačne i prilagođene svačijem džepu. Ovde možete uživati potpuno rasterećeni, bez brige o svom novčaniku i o neprijatnom iznenađenju kada vam stigne račun. U kafani Krčmarica sve je podređeno vašem provodu.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda, i naravno da vas uputi samo na ono na najbolje. Kao i uvek, da ne biste propustili vrhunske gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Krčmarica. Zbog velikog interesovanja rezervacije su besplatne, ali obavezne.

kafana Krčmarica

Fotografisano u Kafana Krčmarica

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju i uživajte. Naravno, ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za noćn život Beograda.

 

beogradnocu.com