Poznati, vesti

Njihova svadba proglašena je od strane medija za svadbu godine. Naš poznati teniser Viktor Troicki oženio je svoju prelepu Aleksandru i na tome im čestitamo. Za one koji ne znaju, teniser je sudbonosno "DA", izgovorio  u crkvi Svetog Aleksandra Nevskog u Beogradu.  Na svadbi se igralo i pevalo do jutra! To nas ni malo ne čudi jer je poznato da je Viktor neko ko voli dobar provod.  Dok je još bio single, njega smo često mogli da vidimo u beogradskim klubovima.

dragstor5

Nikada bahat, nikada nametljiv, iako uspešan u svom poslu, on se nije mnogo izdvajao iz mase, osim što su mnogi pogledi bili uprti ka njemu. Logično. Mi se nadamo da teniser neće prekinuti tradiciju, te da će i dalje uživati u čarima noćnog života. Naravno, kako dolikuje oženjenom muškarcu. Verujemo da će njegova izabranica biti tolerantna kao što je i lepa.

Inače, na svadbi su bili mnogi Viktorovi prijatelji i kolege, a najveću pažnju izazvao je Novak Đoković koji se sa suprugom Jelenom pojavio nešto kasnije. Venčanicu za mladu kreirala je Biljana Tipsarević, supruga Janka Tipsarevića, a za dobro raspoloženje bio je zadužen i Nenad Zimonjić, koji je sa ćerkicom igrao sve vreme. Obzirom na to da će Viktor za 6 meseci postati otac, najmanje što od njega očekujemo je dobra žurka, kada bude postao ćale. Pa nek i to bude žurka godine! Samo nek je veselo.

 

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

beogradnocu.com