Najave, Summer Stage BitefArtCafe, vesti

Holandska atrakcija stiže u Beograd po prvi put u šestočlanom sastavu.

Kraak&Smaak trenutno nosi titulu “bend koji se mora videti uživo”, kako kaže “Dance magazine IDJ”. Ljubitelji muzike Kraak & Smaak trojca, prvi put će imati priliku da ih čuju u Beogradu u šestočlanom sastavu sa bendom, a u klubu kome su žive svirke zaštitni znak, Bitef Art Cafe Summer Stage, 4. septembra.

Letnji Bitef

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

Ova holandska senzacija je izdala svoj debi album 2006. godine, a od prvog albuma, prošli su dug put od predgrupe Faitless na američkoj turneji, preko nastupa na velikim svetskim festivalim poput Pinkpop, Sziget, SXSW, Miami's Winter Music Conference, Bonnaroo, Coachella, Good Vibrations Festival, do nastupa uživo u popularnoj emisiji Jimmy Kimmel Live.

Kraak&Smaak trenutno nosi titulu “bend koji se mora videti uživo”, kako kaže “Dance magazine IDJ”, pored imena kao što su Chemical Brothers, Moby i The Prodigy.

bitef letnji

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe Summer Stage

Na koncertu u klubu Bitef Art Cafe Summer Stage, bend će uživo izvesti svoje hitove sa prethodnih albuma, poput Squeeze me i Dynamite, koji imaju milionska preslušavanja na internetu. Međutim, čuće se i numere sa poslednjeg albuma, kao što su“The Future Is Yours” koja se vrlo brzo popela na prvo mesto na nemačkim top listama, kao i drugi singl “Good For the City” koji je proglašen za singl internacionalnog izvođača koji se probio na najviše top lista u Nemačkoj i to ispred Disclosure i Depeche Mode.

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com