Najave

Holandska di-džej zvezda Funkerman naći će se među hedlajnerima sedmog po redu Belgrade Foam Fest Music festivala. Funkerman, rođen pod imenom Ardie van Beek u Holandiji, je poznati DJ, producent i osnivač Flamingo Records muzičke kuće. Od prve ljubavi koja je bila američki hip hop, preko opsesivnog istraživanja klasičnog soula, diska i funka, on je zajahao prvi talas američke house muzike- on je uvek bio u potrazi za stvaranjem i puštanjem nove i uzbudljive muzike.

Poskupljenje karata!

Karte za sedmi Belgrade Foam Fest Music festival poskupeće u ponedeljak 24. avgusta, pa će tako dnevni komplet umesto 2500 dinara koštati 3000 dinara. Cene karata su više nego simbolične, kada se uzmu u obzir line up i slične manifestacije u Srbiji i regionu, pa se shodno tome očekuje veliki broj posetilaca. Upravo zbog toga organizatori preporučuju posetiocima da na vreme kupe karte za predstojeći festival.

Prodaja ulaznica za Belgrade Foam Fest 2015 uveliko traje, a svoju kartu možete naručiti putem korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili rezervisati Online.

 

 

beogradnocu.com