Holivud, vesti

Holivudske cice ojadile Gugl. Guglu se ovih dana ne piše dobro. Nakon velike afere oko "curenja" škakljivih privatnih fotografija holivudskih zvezda, bilo je pitanje vremena kad će krenuti da leti perje-tužbe. Spekuliše se da će tužba biti vredna 100 miliona dolara koje zvezde potražuju na ime odštete, a razlog je nedostatak zaštite na internetu.

Gugl.jpg2Podsetimo se, hakeri su skinuli fotografije sa privatnih profila na društvenoj mreži iCloud i 1.septembra objavili. Muškarci su sa oduševljenjem prihvatili novonastalu situaciju i uživali u obnaženim slikama Oskarovke Dženifer Lorens, Rijane, Plejboj zečice Dženi Mekarti, ali i Avril Lavinj, Kejt Boston i naravno-Kim Kardašian.

GuglNajviše će iznenaditi potpis Kim Kardašian u tužbi, jer niko joj nije zaboravio put iz anonimnosti. Ona je u javnost pustila snimak seksa sa tadašnjim momkom, nekoliko puta se slikala za časopis Plejboj, a starleta samoinicijativno izbacuje vrlo provokativne slike na društvene mreže. Međutim, već nam je poznat stav Kardašianovih da je sve na prodaju, pa što Kim ne bi uvećala svoj konto ovaj put preko suda.

 

Foto: Facebook, Instagram

beogradnocu.com