Kolumne, vesti

Horoskop otkriva kakvim se poslovima ne treba baviti koji znak.

Kada se fokusiramo na ono najbolje u nama, lako se opredeljujemo za poslove ili hobije. Međutim, i u tim slučajevima ne bismo smeli da zanemarimo da postoje i one stvari u kojima baš nismo dobri. Pogledajte šta Zodijak kaže na to:

Ovan treba da izbegava bilo šta što je mirno i pasivno. S obzirom da je zavisnik od izazova, Ovan ne bi trebalo da radi ništa što ne uključuje konstantnu akciju. Bilo da je u pitanju hobi ili posao koji podrazumeva rutinu, Ovan u njemu neće biti uspešan.

Bik nikako ne funkcioniše pod pritiskom. Bilo koji posao koji podrazumeva rokove za Bikove će biti potpuno poguban. Bikove motiviše nagrada, tako da će biti loši u bilo kom poslu koji je ne podrazumeva.

Blizance užasavaju dugi poslovi i aktivnosti kod kojih je neophodna temeljnost. Sve što ih u startu ne zaintrigira ubiće u njima volju za radom. Takođe će loše obavljati individualne poslove, u kojima nemaju komunikaciju sa drugima.

Rak ne voli poslove koji nisu društveni. Bilo šta što izuzima interakciju sa ljudima rakove će unesrećiti. Za Rakove je nužno da se u svakom poslu vode emocijama. Ako toga nema, Rakovi će biti neuspešni.

Lavove može uništiti bilo kakav rad u institucijama zatvorenog tipa, koje nalažu strogo radno vreme i veliku odgovornost. Javni poslovi su raj za Lavove.

Devica se ne može pronaći u poslu koji nije precizan i određen. Bilo kakve generalizacije i opšti zaključci Devicu će užasno iritirati. Za nju će biti prava muka ako treba da pokaže sposobnost zanemarivanja nebitnih stvari.

Vaga se neće dobro snaći u bilo kom poslu koji zahteva grubost i agresivnost. Takođe im je od velike važnosti saradnja i komunikacija sa drugima. Ne leže im individualni poslovi.

Škorpija odbija da se bavi bilo kojim poslom koji ne podrazumeva provokacije. Ne trpi rutinu. Čak i kada ima idealan posao, ukoliko joj je dosadno sama će smisliti neki sukob i borbu. Poslovi bez dinamike pogubni su za Škorpije.

Strelčeve će uništiti bilo koji jednodimenzionalan i jednosmeran poziv. Njima je neophodna nepredvidivost, širina, a pre svega sloboda. Ako je posao predvidiv, bolje da se Strelac ne odluči za njega.

Jarac je jako izdržljiv i prilagodljiv. Kada bira posao to bi trebalo da bude delatnost kroz koju može ostvariti ambicije i napredovati. Ukoliko nema mogućnost napredovanja, Jarac neće biti srećan.

Vodolije ne bi trebalo da biraju konvencionalne poslove, jer će ih to unesrećiti. One su originalne pa uvek teže nečemu novom. Svaki predvidiv ili tradicionalan posao, za njih je promašaj.

Ribe će biti nesrećne sa poslovima u kojima su nužni urednost i preciznost. Područja gde treba pokazati smisao za detalje jednostavno nisu u domenu Ribe. Ako je posao bez mašte i kreacije, kod Riba će verovatno izazvati depresiju.

 

beogradnocu.com