Beograd, Najave, Nova godina, vesti

U novogodišnjoj noći, u hotelu Metropol Palace nastupiće naš popularni pevač - Šako Polumenta. Šako će se u potpunosti potruditi da u Novu godinu uđete nasmejani i puni pozitivne energije i prirediti Vam doček za pamćenje! Očekuje Vas svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirasana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela Metropol Palace Beograd učiniće vam poseban užitak i neće vas ostaviti ravnodušnima.

Cena po osobi se kreće od 60 eur do 200 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuju elegantno mesto za sedenje. Ono što Vas u Metropolu očekuje 31. decembra sigurno je sjajna atmosfera koju nikako ne treba da propustite! Rezervišite Vaša mesta na vreme i spremite se za fenomenalan doček!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Metropol Palace možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com