Beograd, Najave, Nova godina, vesti

Jedan od naših najekskluzivnijih hotela - Radisson Blu odlučio je da Vam priredi spektakularnu novogodišnju noć! Ideja je da se okupe razni ljudi, drugačijih muzičkih opredeljenja, pa će se žurka održavati na 3 stejdža. Na prvom stejdžu, u velikoj sali, posetioci će moći da uživaju u live svirci The Gift benda! Lounge bar je drugi stejdž, gde ćete moći da čujete jedan od najpopularnijih klupskih bendova - Loco bend, dok je treći stejdž, lobby, rezervisan za poznatog DJ-a, Johna Belka! Ono što je sjajno je to što možete boraviti na svakoj od ove tri žurke, bez obzira koje ste mesto odabrali! Cena karte za ovaj ekskluzivan doček se kreće od 49 eur pa naviše, a uključuje svečanu novogodišnju večeru na bazi švedskog stola inspirasanu i kreiranu od strane vrhunskog kulinarskog tima šefa kuhinje Fabrizio Bigi učiniće Vam poseban užitak i neće Vas ostaviti ravnodušnima!

Detaljnu ponudu za doček Nove godine 2017 u hotelu Radisson Blu možete pogledati OVDE.

Sve ponude za doček Nove godine 2017 možete pogledati OVDE.

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com