Stefan Braun, vesti

House žurka u klubu Stefan Braun.

Svi vi koji još uvek niste posetili Stefan Braun, jedini klub koji se nalazi na 9. spratu, propuštate najbolji provod u Beogradu. Zato, obavezno dođite u subotu 12.oktobra u ovaj fenomenalni lokal vrhuske žurke i uživajte uz najslušanije house komercijalne hitove!

Za mix pultom svoje majstorije pokazaće neponovljivi DJ Vlada i DJ Petar koji će vam prirediti veče za pamćenje. Sutra je nedelja, zato se opustite i prepustite Stefan Braun klubu!

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

U nedelju se uvek možete vratiti, jer u Stefan Braun-u niko ne spava. Slušaćete “Jack is Back” live Pop Rock i Full House Band sa DJ Markom. Ponedeljkom nikako ne propustite humanitarno veče , kada će dolaziti poznate VIP ličnosti u klub Stefan Braun. Budite deo humane večeri a istovremeno se provedite onako kako najviše volite – samo u klubu Stefan Braun.

Naime, ako još niste došli, videćete od ove sezone u ovom fenomenalnom klubu i dosta noviteta, i iznenađenja, a jedno od njih je svakako preuređen enterijer. Ono što je sigurno, novi enterijer maksimalno doprinosi podizanju provoda na još viši nivo, što je razlog više da se skockate i pravac u Nemanjinu.

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Stefan Braun iz godine u godinu potvrđuje da je najbolji i najpoznatiji klub u našoj prestonici, a njegova vrhunska usluga i pozitivna energija već deset godina vlada klubom.

Ovo je takođe jedini klub bar u gradu u koji ulazite direktno iz lifta. Ogroman šank na sredini, prepun šarmantnih barmena je centralno mesto kluba gde se pravi veliki broj koktela. Svojom maštom, načinom i umećem pravljenja i ispijanja koktela, barmeni atmosferu u klubu dovode do tačke ključanja.

Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Stefan Braun radi svih sedam dana u nedelji i ima raznovrsne tematske programe.

Rezervišite večeras svoje najbolje mesto u ovom “World’s Finest” klubu i provedite nezaboravno veče, samo u klubu Stefan Braun! Rezervaciju možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com