Koncert, vesti

Hrvatska pop pevačica Severina nastupila je na prvom od ukupno dva koncerta u beogradskom Centru Sava. Za razliku od Kombank Arene gde je napravila pravi scenski spektakl, ovog puta se odlučila da akcenat bude samo na muzici, pa je tako koncert počela sa baladom "Virujen u te".
Seksipilna Splićanka blistala je u dugoj crnoj čipkanoj haljini.

bgnocu-26

 

bgnocu-15

"Dobro veče Beograde, imala sam sreću što su mi sve pesme napisali sjajni tekstopisci, a ovu potpisuje Arsen Dedić" - rekla je Severina i otpevala "Sama na sceni".

Neke pesme napisala je i ona sama kao "Ostavljena", a dok je izvodila ženski deo publike je pevao sa njom a nisu izostali ni upaljeni upaljači. Na sceni joj se kasnije pridružio hrvatski kolega Goran Karan kako bi zajedno otpevali pesmu "Tu Dolores". Osim njega gosti na njenom koncertu su bili i Saša Matić i Goran Bregović.

bgnocu-39

Za kraj koncerta Severina je ostavila brže numere, pa je cela sala igrala zajedno s njom. U Beogradu joj društvo pravi sin Aleksandar kome je nedavno proslavila treći rođendan.

bgnocu-37

Veliki broj poznatih našao se u publici sinoć. Između ostalih bili su i Maja Nikolić, Martina Rajić, Marina Tadić, Milos Roganović i Filip Miletić, Dragan Brajović, Slavko Beleslin.

bgnocu-2

 

bgnocu-3

 

bgnocu-5

 

bgnocu-6

 

bgnocu-8

 

bgnocu-13

 

bgnocu-49

 

beogradnocu.com