Ona Moja, vesti

Humanitarna žurka poznatih za malu Srnu.

Sinoć je u kafani Ona Moja, u prisustvu poznatih ličnosti, održano još jedno u nizu humanitarnih večeri. I to u cilju prikupljanja novčane pomoći za jednogodišnju Srnu Sedmak.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Srni je hitno potrebna intervencija u inostranstvu u kojoj bi joj lekari napravili jednjak, jer je rođena bez njega, a Republički fond za zdravstveno osiguranje ne želi da plati operaciju, iako je Srna jedina u Srbiji koja ima takav problem. Hrabra devojčica je izdržala sedam operacija na Institutu za majku i dete, ali bezuspešno. Samo ćemo napomenuti da nije u pitanju presađivanje organa, već klasična rekonstrukcija jednjaka koja je u svetu već rutinska operacija.

Mala Srna se sad hrani pomoću creva koje je ugrađeno u telo, kroz stomak i to je jedini način kako ova devojčica može da dobija hranu. Njeno detinjstvo nema alternativu, a u inostranstvu joj daju šansu za normalan život.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Brojne poznate ličnosti okupile su se u kafani Ona Moja kako bi dale svoj doprinos u prikupljanju novčanih sredstava za lečenje male Srne.  Uz reči nade i želje za odlazak deteta na operaciju svoju podršku su pružili: dizajnerka Tamara Jarić, voditeljke TV Pink Ksenija Bujišić, Marija Egelja, Nastasija Stošić i Anđela Đurašković. Takođe, na humanitarnoj žurci bile su koreografi Top Flex dance Milica Pešić i Verica Protić i njihove igračice, modna blogerka Zorana Jovanović i roditelji Srne Sedmak Ana i Vladimir.

Za muzički program humanitarne večeri bili su zaduženi Džoni i Workersi koji su svojom poztitivnom energijom dodali posebnu nit ovoj večeri.

beogradnocu.com i kafana Ona Moja vas pozivaju da se priključite akciji prikupljanja novčane pomoći za Srnu Sedmak. Deo od prihoda ove večeri u kafani Ona Moja uplaćen je na žiro-račun devojčice, a ukoliko i vi želite da pomognete maloj Srni, broj računa je kod UniCredit banke 170-10253952000-06.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Fenomenalan početak ove kafanske nedelje u Onoj Mojoj otvoriće, u utorak 28. januara, jedinstveni Marko Bulat. U svom prepoznatljivom stilu ovaj pevač, koji već dve decenije opstaje na muzičkoj sceni, oduševiće vas, kako svojim, tako i pesmama kolega. Spremite se i vežbajte korake za “Ritam oko”, “Dete sreće”, “Svanulo je”, “Eno dole u kafani” i mnoge druge hitove.

Kafana Ona Moja radi čak šest dana u nedelji, a rezervacije su obavezne zbog velike atraktivnosti ove kafane i standardno ogromnog interesovanja.  Zato rezervišite na vreme svoje mesto, a to možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Ona Moja. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim mestima za noćni provod u Beogradu.

 

beogradnocu.com