Novi Bitefartcafe, vesti

Humanitarne karaoke u  Bitefu.

Bitef Art Cafe je nesumnjivo jedan od najboljih klubova u gradu i uvek je vrlo brižan pri izboru repertoara. Jer zna da ima goste koji imaju veoma istančan ukus i koji su vrlo probirljivi. Klub Bitef je poznat po tematskim večerima koje su više nego sjajne te tako Stand Up Vlatko Štampar i Makao.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko je bio i ostaje ventil sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovim nezamenljivim manirom neizbežno  mame smeh i čine ga jednim od najboljih komičara “na ovim prostorima” i to svi koji odlaze u klub Bitef Art Cafe dobro znaju. Komedija u Srbiji uz klub Bitef dobija posebno odličje koje mami sva vaša čula.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Subotom je pravi bum party začinjen sastavom Betty Boom, to podrazumeva mlaz vrhunskog zadovoljstva i to samo za vas u najboljem i nikad prevazidjenom klubu Bitef. Humanitarne karaoke za decu iz svratišta, Euterpa i vi nedeljom u najboljem klubu Bitef i to od 21h, tu je i “Forum mladih Makedonaca”, zajedno sa fanovima  Toše Proeskog, povodom njegovog rođendana, organizovati veliku dobrotvornu akciju dobrovoljnog davanja krvi i prikupljanja sredstava za decu iz Svratišta.  Svi hrabri će imati priliku da zapevaju svoje omiljene hitove uz živu muziku, a u isto vreme svojim malim doprinosu pomognu deci Svratišta.

klub Bitef Art Cafe

Fotografisano u Klub Bitef Art Cafe

Klub Bitef Art Cafe je i moderan i urban i potpuno neodoljiv, jedinstven po sadržajima koje nudi i zato ga volite i rado svoje vreme poklanjate najboljima, a to je svakako klub Bitef i ni jedan drugi. Rezervaciju jedinstvenih doživljaja u klubu Bitef Art Cafe možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem  našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. I mi volimo da se osećámo posebno zato idemo u Bitef.

 

beogradnocu.com