Stefan Braun, vesti

Humanitarni ponedeljak samo u Stefan Braunu.

Samo za vaše dobro raspoloženje, klub Mr.Stefan Braun, svakog ponedeljka organizuje humanitarnu žurku. Ovo veče poznatih, kako ga ljudi još zovu, postalo je zaštitni znak kluba Stefan Braun. Uz muziku najboljih DeeJay-eva, svakog ponedeljka poznati u šanku skupljaju dobrotvorne priloge za bolnice, crkve, institute i služe piće gostima popularnog kluba. Ovo je jedno od najpopularnijih dešavanja u Braunu, a sjajan provod je zagarantovan.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Voditelji, pevači, glumci i sportisti se oprobaju u baru kluba Stefan Braun, a sav prihod koji ostvare te večeri biće namenjen u dobrotvorne svrhe. Za DJ pultom će biti residenti ovog kluba, DJ Petar i DJ Bolla, a to može značiti da će celu noć vrteti samo najbolje hitove house muzike.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

Nakon sjajnog ponedeljka, utorkom vas očekuje muzika devedesetih koja traje večno i vrlo lako osvaja nove generacije. Diesel žurke su poznate po jedinstvenoj i vrlo pozitivnoj atmosferi, a u klubu Stefan Braun sve to dobija drugu dimenziju i izgleda još mnogo bolje. Slušajte i provedite se uz pesme koje su punile diskoteke i klubove i pre 15, 20 godina. Nezaboravan provod Vam je zagarantovan, zato ne propustite ovu fenomenalnu žurku. Sredom su specijalne promo žurke, a četvrtkom se na Hip Hop i RnB večeri Gru i DJ Playa dokazuju za mix pultom.  Prošle nedelje ste imali prilike da slušate i osvojite Beats By DrDree slušalice i pijete fantastične Alizee koktele, zato nikako ne propustite i ovaj četvrtak u Stefan Braunu!

Do kraja nedelje, provod u Braunu ne izostaje!  U petak ćete uživati uz New Club Sound, sa DJ Bollom i DJ Vladom, dok vas u subotu očekuje Commercial House. Nedelja je, kao i obično, u znaku Full House Band-a sa DJ Markom.

klub Stefan Braun

Fotografisano u Klub Stefan Braun

U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija i uverite se u najbolji prestonički provod. Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com