Ona Moja, vesti

Humanitarno veče u kafani Ona Moja.

Kafana Ona Moja je već neko vreme jedno do omiljenijih mesta za izlazak u Beogradu. Ove nedelje, 26. januara biće održano humanitarno veče posvećeno maloj Srni Sedmak, koja ima 14 meseci, a pregurala je sedam operacija. U Srbiji su iscrpljene sve mogućnosti, ali je Republički fond za zdravstveno osiguranje odbio da plati lečenje u inostranstvu. Bez obzira na nedaće, Srna je radoznalo i milo dete koje krupnim, plavim očima upija svet. Domaća javnost u poslednjih par meseci aktivno se uključila u borbu da Srna dobije nov jednjak, a pobednica šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” Ana Kokić svoju nagradu donirala je ovoj hrabroj devojčici, koja je prvu reč “mama” izgovorila u bolnici.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Kafana Ona Moja vas poziva da se priključite akciji prikupljanja novčane pomoći za Srnu Sedmak, tako što će u nedelju doći u kafanu Ona Moja. Deo od prihoda te večeri biće uplaćen na žiro-račun Srne  Broj računa kod UniCredit  banke 170-10253952000-06, a takođe će se na licu mesta prikupljati donacije.

Međutim, koji god dan da izaberete za provod nećete pogrešiti, jer kafana Ona Moja je definitivno pravi izbor za provod, gde vas očekuju fantastične zvezde naše muzičke estrade tokom cele nedelje. Fenomenalan početak kafanske nedelje otvoriće, u utorak 21. januara, jedinstveni Marko Bulat. U svom prepoznatljivom stilu ovaj pevač, koji već dve decenije opstaje na muzičkoj sceni, oduševiće vas, kako svojim, tako i pesmama kolega. Spremite se i vežbajte korake za “Ritam oko”, “Dete sreće”, “Svanulo je”, “Eno dole u kafani” i mnoge druge hitove.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Narednog dana, u sredu nastupiće svima dobro poznati i popularni Oliver Stoiljković. Nemamo šta dodati, osim da ga najviše pamtimo po pesmi “Uklet od ljubavi” koja je već, možemo slobodno reći, postala evergreen. Četvrtak 23. januar, rezervisan je za nastup Mirjane Milosavljević i Aleksandra Živanovića u kafani Ona Moja. Zatim, u petak sledi Mirna Košanin Bend koji će vas poptpuno razgaliti, da više nećete želeti da se vrtaite kući.  Subota 25. januara predviđena je za Akustik Bend koji prati potpuni muzički ritam cele nedelje, a za kraj sedmice preporučujemo obavezno jedinstvene Workerse sa Džonijem Jakovljevićem na čelu benda, posvećeno maloj Srni Sedmak.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Pored dobre i kvalitetne muzike u kafana Ona Moja možete da računate na vrhunsku uslugu, raznoliko piće i sve to u prijatnom ambijentu sa pozitivnom energijom koja ovde uvek vlada. Očekuje vas zaista pravi spektakl, uz puno iznenađenja. U iščekivanju ovih izvanrednih dešavanja pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da upravo kafana Ona Moja bude vaš izbor kada je izlazak u prestonici u pitanju.

Kafana Ona Moja radi čak šest dana u nedelji, i za vaše boemsko uživanje dostupna je u periodu od 22h do jutarnjih časova. Rezervacije su obavezne zbog velike atraktivnosti ove kafane i standardno ogromnog interesovanja. Zato rezervišite na vreme svoje mesto u Onoj Mojoj, a to možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Ona Moja. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim mestima za noćni provod u Beogradu.

 

beogradnocu.com