Beograd, Najave, Najbolje kafane, Poznati, Šta Nam Teško, vesti

Kafana Šta Nam Teško uvek vas dočeka sve boljim i kvalitetnijim provodom kom se uvek rado vraćate. Ovo veče će biti posebno, gde ćemo svi pokazati koliko je naša omladina zaista humana i da se i noću u Beogradu dešavaju jako lepe stvari. Naime ovo veče biće humanitarnog karaktera i za cilj ima prikupljanje novčanih sredstava za Miu Torbicu. Dođite svi u što većem broju da se zajedno provedemo i učinimo nešto dobro. Za vrhunsku zabavu biće zaduženi Olja Karleuša, Filip Mitrović, Katarina Živković, Jadranka Barjaktarović, Nemanja Stevanović, Deni Boneštaj, Ivana Pavković, Vanja Mijatović, Ivana Kostić, Big mama, Marina Stankić, a veliku podršku događaju dali su i Dejan Matić, Željko Vasić i Milica Pavlović. Budite humani, a uz to se i odlično provedite. Vidimo se!

sta nam tesko kafana devojkee

Fotografisano u kafani Šta Nam Teško

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

stanamtesko devojka

Fotografisano u kafani Šta Nam Teško

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com