vesti

Humanitarno veče u klubu Compromise!

U nedelju 6. oktobra klub Compromise vam pored najboljeg provoda u gradu sa najvećim imenima naše estradne scene, pruža priliku da učinite dobro delo! Naime, u pitanju je humanitarno veče, gde će se za vaš provod pobrinuti Milano Bend uz puno specijalnih gostiju.

Pored Milano benda humanitarnoj akciji prikupljanja novca za operaciju trogodišnje Dragane Radanov u klubu Compromise pomoći će i jedan od najpopularnijih sastava u regionu, Lexington Band, kao i atraktivna pevačica Maja Marijana, Branislav Mojićević i Milan Golubović. Uz njihove nastupe dobar provod je apsolutno neizbežan.

klub Compromise

Fotografisano u Klub Compromise

klub Compromise

Fotografisano u Klub Compromise

Ono što je sigurno, atmosfera će zaista biti fenomenalna, pogotovo jer će ovaj vaš provod imati plemeniti cilj. U klubu Compromise očekuje vas zaista fantastično veče, uz dosta pozitivne energije usmerene ka ozdravljenju male Dragane.

Fotografije provoda iz kluba Compromise možete pogledati u našoj galeriji i uveriti se u vrhunski prestonički provod. Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u ovom izvanrednom klubu, stoga vas u našoj galeriji očekuje dosta interesantnih momenata zabeleženih našim objektivima.

klub Compromise

Fotografisano u Klub Compromise

Rezervacije za humanitarno veče u klubu Compromise, kao i za sva predstojeća dešavanja, možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com