Ona Moja, vesti

Humano uz Onu Moju.

Sinoć je kafani Ona Moja održan drugi krug takmičenja za Zvezdu One moje. Mlade pevačke nade pratio je iskusni muzički majstor Žile Hram, koji inače nastupa sredom u kafani. Atmosfera je bila vrlo zagrejana, uz puno emocija i sjajnih vibracija u vazduhu.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Podsećamo i na pravila: Tokom februara kandidati se prijavljuju putem mejla [email protected] za učešće u izboru nove zvezde kafane Ona Moja. Svi nastupi se snimaju, a krajem meseca će biti objavljeni na zvaničnom youtube kanalu kafane One Moja. Tada će posetioci facebook stranice kafanaonamoja moći da lajkuju video takmičara, a najveći broj lajkova i pregleda biće Zvezda One moje u narednoj sezoni. Do tada, ne propustite provod u kafani Ona Moja.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Ove nedelje, 16. februara u već tradicionaloj večeri anđela, uz Džonija i Vorkerse, prikupljaće se donacije za pomoć gradskoj asocijaciji slepih i slabovidih Beograda, koji su u vrlo lošoj materijalnoj poziciji. Povodom navedenog u popularnoj prestoničkoj kafani Ona Moja organizovano je humanitarno veče sa ciljem da se prikupe sredstva za pomoć Gradskoj organizaciji slepih. Svi raspoloženi da se odazovu ovom pozivu dobrodošli su da iskuse provod sa humanim ciljem od u nedelju 22h.  S obzirom da su se pozivu odazvale brojne poznate ličnosti, nema sumnje da će ovo plemenito veče zaista biti za pamćenje i da će atmosfera biti neponovljiva.

kafana Ona Moja

Fotografisano u Kafana Ona Moja

Da biste se uverili u sjajnu atmosferu koju kafana Ona Moja nudi, posetite našu galeriju fotografija koja će vas garantovano inspirisati da Ona Moja bude deo vašeg izlaska. U iščekivanju ovih fenomenalnih dešavanja u kafani Ona Moja, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme zbog velikog interesovanja koje vlada. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Obezbedite sebi i svojim prijateljima vrhunski prestonički provod, koji ćete dugo prepričavati. Podsećamo i da su rezervacije besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati najinteresantnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima kada je noćni provod prestonice u pitanju.

 

beogradnocu.com