Poznati, vesti

Humanost poznatih u 140 karaktera.

Elementarna nepogoda koja je pogodila našu i okolne zemlje napravila je zaista veliku štetu. Mnogi su ostali bez domova, svog grada, ali i voljenih. Čitava Srbija je na nogama. Solidarnost nikad vidljivija. Svi su se uključili onako kako su najbolje umeli, a zaslugom tviteraša spašeno je više od 1.500 života. Da nije bilo njih, za mnoge akcije i za mnoge nestale, nikada se ne bi saznalo, prenose brojni mediji. Naravno, sa borbom se ne prestaje, a u istu su uključene i brojne poznate ličnosti, koje pored donacija svakodnevno dižu svest i apeluju da se pomogne najugroženijima.

vlado

 

Vlado Georgijev, inače jako aktivan na tviteru, iz dana u dan obaveštava građane i organizuje pomoć nastradalima.

bekvalac

 

Nataša Bekvalac takođe svoj tviter nalog koristi kako bi pomogla ugroženima.

JK

Jelena Karleuša učestvuje u humanitarnim akcijama od samog starta, a ponudila se i da donira krv. Naravno, ne smemo zaboraviti ni sportiste.

djokovic

I najpoznatiji srpski teniser svih vremena Novak Đoković, budno prati situaciju, pomaže i finansijski, ali i moralnom podrškom. I Vlade Divac apeluje:

divac

Pomoć ugroženima od poplava uputile su i brojne svetske poznate ličnosti, kao što su Bili Ajdol, Toni Parsons, poznati foto-model Adrijana Lima, pevač Duran Duran Sajmon Le Bon, Nene Čeri, Čajnavoman, Moli Nilson i mnogi drugi.

billy

Pomozite i vi, kako god da ste u mogućnosti. Upamtite, ovo se ne dešava drugima, dešava se nama.

 

beogradnocu.com