Fensi Kafana, vesti

I ovog četvrtka sa vama Jami u Fensi kafani!

Da li vam je poznato da je četvrtak dan kad se priprema za vikend? Zato, dopustite sebi da vas neodoljiva pevačica Jasna Milenković Jami zabavi u jednoj od najboljih kafana u Beogradu – Fensi kafani. Budite u trendu, jer oni koji znaju šta je dobar provod, dolaze u popularnu Fensi kafanu. Ekipa beogradnocu.com je uvek tu kako bi vas uputila u najbolja gradska dešavanja, jer sa nama ne možete da pogrešite.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi kafana

Pevačica Jasna Milenković, poznatija kao Jami, zabavljaće vas sve do ranih jutarnjih časova. Pored svojih mnogobrojnih hitova, ona će pevati i numere kolega pevača. Ispunjavaće muzičke želje, pevajući vam na uvce. Jednostavno rečeno – ostaviće vas bez daha!
Jami, koja važi za jednu od najseksipilnijih žena na domaćoj estradi, još jednom će dokazati da je spremna na sve zarad dobre atmosfere. Svi oni koji su dolazili da uživaju uz njene pesme, nisu se razočarali, a lokal su napustili zadovoljni. Gde god da nastupa, Jami nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tako će biti i večeras, kada će vas zapaliti kao ,,Šibicu” i prirediti vam nezaboravno veče u fantastičnoj Fensi kafani.

Fensi kafana

Fotografisano u Kafana Fensi kafana

Na vama je samo da dođete, a ostalo prepustite provokativnoj pevačici i profesionalnom osoblju ovog lokala. Nećete se pokajati, jer dobro raspoloženje, sjajna muzika i nezaboravna atmosfera ono su bez čega vam ovo veče sigurno neće proteći!

Kad se oporavite i saberete utiske, samo za vas, u petak 21. septembra pevaće neodoljiva Katarina Živković, koja će nastupiti u pratnji Fensi Benda. Subota 22. septembar rezervisan je za izvanredan duo, Nenada Cvijetića i Sanelu, a kraj vikenda zatvaraju Andreana Čekić i Kosmajac.

Fotografi portala beogradnocu.com provodiće se večeras sa vama i beležiti najinteresantnije momente. Kako bi Jami rekla, ,,Hajde malo malo” ,,Dođite da oslabimo zajedno”!

Rezervacije za sva dešavanja u Fensi kafani možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com