Beograd, Najave, Najbolje kafane, Švaler, vesti

I ovog vikenda kafana Švaler prirediće sjajnu zabavu! Pored muzike vrunskog kvaliteta i sjajne atmosfere za koju će biti zadužen Švaler Bend (bubanj, klavijatura, harmonika, pevač i pevačica) Švaler je spremio lepo iznenađenje za devojke - besplatna rakija do 22:30h! Pored odličnog izbora rakija (dunja, kajsija, šljiva, medovača, malina, jabuka cimet i crna ribizla) čeka vas i besplatna konzumacija đus-vodke i džin-tonika, a kao i uvek tu su i razne promocije - Johnnie walker 0.7 + 4 red bull = 4900rsd, Smirnoff 0.7 + 4 red bulla = 4900rsd, 1l domaće rakije (dunja i kajsija) + 4 guarane = 3450rsd! Program počinje u 22h tako da vam savetujemo da rezervišete svoje mesto na vreme i spremite se za spektakularno veče!

svaler kafanaa

Fotografisano u Kafani Švaler

Ne propustite naredna neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

svaler kafanaa1

Fotografisano u Kafani Švaler

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com