Molokini, vesti

Ice Cream Friday žurka samo u klubu Molokini.

Specijalno večeras, samo u klubu Molokini, čeka vas sjajna Ice cream Friday žurka. Uz mnogo dobre muzike, sjajnog društva, promotivne cene pića i još mnogo iznenađenja.

Pevaće vam fantastična pevačica Daria Stanojević, a za mix pultom će se naći sjajni i svima dobro poznati DJ Alex Candy i DJ Nemanja.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Poznate pevačice Darie Stanojević sećamo se sa njenog prvog pojavljivanja na festivalu pop muzike u Vrnjačkoj banji 2010. godine i pesmom “Bezimena” kojom je osvojila 3. mesto i nagradu “Hit leta”. Ova mlada pevačica počela je muzikom da se bavi 2009. godine a upravo osvajanje nagrade na ovom festivalu dalo joj je motivaciju i podstrek da radi na svom debi albumu, koji je 2012. izasao u izdanju City records-a. Naravno, ove talentovane devojke sećamo se i kao učesnice poznatog rijaliti šou- a Farma.

Nakon sjajne žurke sa Dariom, dođite u Molokini i u subotu, jer vas očekuje Boban Radosavljević, Rođen Loš i šarmantna Ana Živković, sa DJ Viiper- om za miks pultom. Spremite se za veliko iznenađenje - The First ESN Serbia's birthday Responsible party! Već u subotu, u klubu Molokini biće preko 200 gostiju iz inostranstva. Ne propustite..

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Fantastično, autentično, nesvakidašnje, samo u klubu Molokini u Beogradu. Pored pića stranih i domaćih brendova, fenomenalnih koktela koje ne smete propustiti, očekuje vas vrhunska žurka i provod do jutra! Molokini je novi koncept kluba, u samom srcu Beograda, kod Kalemegdana u Ulici Pariska 1a.

klub Molokini

Fotografisano u Klub Molokini

Ideja kluba Molokini i njegovog osoblja jeste, da vam predstavi nešto što do sada niste videli. To nešto, što je u stanju da zadovolji sva vaša čula! Čekamo vas...
U iščekivanju idiličnog vikenda, obavezno rezervišite svoje mesto na vreme. Da biste to učinili na najjednostavniji način, tu je vaš beogradnocu.com. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com