Dragstor Play, vesti

Idealan za novogodišnju noć - Dragstor Play.

Po iznenađujuće povoljnoj ceni Novu godinu možete dočekati u popularnom novootvorenom klubu Dragstor Play. Rezervacije su besplatne, a cena karte je za ovaj klub je fantasična - svega 30 eura. Start neponovljive žurke u klubu Dragstor Play zakazan je za 22 h, a u ponoć će se gostima služiti šampanjac.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Ljubitelje fensi klupskog provoda u klubu Dragstor Play očekuje muzika rezident di-džeja Miloša Starčevića, koji je za ovu priliku pripremio specijalni elektro-haus set. Svima je poznato kakve žurke potpisuje Miloš Starčević, pa vam je jasno da će i ova biti pravi spektakl.

Dragstor Play je ove zimeske sezone najpopularniji klub u nasoj prestolnici. Obelezavaju ga gosti iz oblasti sveta sporta, politike i biznisa ali isto tako i poznati glumci i umetnici. Organizatori poručuju da su svoja mesta u ovom popularnom prestoničkom klubu već rezervisali svetski biznismeni, ambasadori, šeici, političari... Čak je najavljen i dolazak Henrike Strikera, brazilskog milijardera, koji se letos tokom boravka u Beogradu zaljubio u naš glavni grad.

klub Dragstor Play

Fotografisano u Klub Dragstor Play

Ne propustite najbolju novogodišnju ponudu. Klub Dragstor Play nudi vam veoma pristupačnu ponudu, a očekuje vas neverovatna količina dobre energije, pozitive i sjajnog raspoloženja. Naravno, u klubu Dragstor Play očekuju vas i najlepše devojke.

U iščekivanju novogodišnje noći u klubu Dragstor Play pogledajte našu galeriju prestoničkog provoda. Fotografije će vas garantovano inspirisati da upravo klub Dragstor Play bude vaš izbor kada je doček 2014. u pitanju. Rezervišite svoje mesto za najluđu noć u klubu Dragstor Play i uživajte kao prava zvezda. To možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com.

klub Dragstor Play

 Fotografisano u Klub Dragstor Play

Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Vršimo besplatnu dostavu karata na željenu adresu, bilo da živite u inostranstvu, ili u Srbiji. Takođe, postoji i mogućnost plaćanja i preko računa. Vaš beogradnocu.com biće sa vama i u najluđoj noći.

 

beogradnocu.com