vesti

Igra bez granica.

Proleće se budi, veseli su ljudi… budite i vi veseli, u kafani Bakari!

Kafana Bakara na levoj obali Savskog jezera, spremna je i ovog vikenda da vas dobro razmrda. Kada jednom zaigrate u kafani Bakara, biće vam jasno da se taj vaš sevdah ne može meriti ni sa jednim drugim prestoničkim mestom za provod.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Zato ne propustite dolazak ovog petka, odnosno sutra 21. februara, u sjajnu Bakaru i čujete šta su vam prepremili šarmantni Saša Katančić i fenomenalna Zejna. Garantujemo da ćete apsolutno uživati u neponovljivoj atmosferi i doživljaju koji će vam ostati u pamćenju.

Očekuje vas dobar provod uz hitove narodne muzike, a domaćini iz kafane Bakara su, kao i svakog petka, spremili i nekoliko iznenađenja i promocija za svoje goste. Naime, sutra ćete moći da se osladite rakijom od dunje koja će biti po promotivnoj ceni. Popijte vašu čašicu rakije, odigrajte prljavi ples i pevajte do zore! Veče može da počne!

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Narednog dana, u subotu 22. februara, zabava u kafani Bakara počinje sa izuzetnim, profesionalnim i atraktivnim Scream Bendom. Ovaj odličan bend pevaće vam apsolutno sve. Od zabavnog popa, folka, rocka, i mnogih drugih muzičkih pravaca. Najnoviji, ali i najstariji hitovi su na repertoaru ovog benda, pa se spremite za provod do zore, samo u kafani Bakara.

Ne propustite najbolje svirke u našem gradu, najbolje kafane, jer to je ono što Beograd ima – pozitivne ljude, atmosferu i vrhunski provod za pamćenje.

kafana Bakara

Fotografisano u Kafana Bakara

Rezervišite svoje mesto na vreme u kafani Bakara. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda – beogradnocu.com, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Bakara. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za provod.

 

beogradnocu.com