Razno, vesti

Igračice

Zanosne brinete, plavuše i vatrene riđokose igračice svuda u svetu predstvaljaju najvreliju tačku noćnog izlaska.

Gole, razgolićene ili obučene? Kakva je moda kod nas, a kakva u svetu? Srpkinje, Kubanke, Amazonke ili odakle god da su, sve igračice mame poglede. Đuskaju u kavezu i svojim zanosnim mišićavim telima hipnotišu prisutne muškarce koji naravno ne mogu tokom tačke da dođu do njih. U nekim klubovima su na bini, pa im je lakše prići, popričati sa njima, pohvaliti njihov talenat, pipnuti ih...

Ipak iako ih viđamo često u klubovima nije nam palo na pamet da ih uporedimo sa njihovim koleginicama iz inostranstva. Sajt beogradnocu.com ima oštro oko, pa je odlučio da pogled usmeri u istom onom pravcu gde i većina muškaraca u svakom gradu sveta bez treptaja gleda tokom noći provedenih u diskotekama. Naše oko zavirilo je i u diskoteke van granica Srbije da proverimo kakva je tamo situacija i naravno uporedimo igračice, njihov stajling i način zabavljanja gostiju. Beogradske igračice se razlikuju od kluba do kluba. Možete videti više one skinute nego obučene. Najčešće u boksericama i grudnjaku koji više otkriva nego što pokriva đuskaju daleko od domašaja gostiju. Istetovirane, sa nadograđenim kosama i estetskim korekcijama koje omogućavaju da sve na njima "puca" često su okarakterisne i etiketirane kao "lake" žene.

Igračice u noćnim klubovima nisu baš lako dostupne. Međutim, malo ko zna da devojke koje vas celu noć zabavljaju u klubovima uglavnom imaju diplomu fakulteta i potpuno drugačije živote preko dana. Noć menja sve, one se skidaju, vrckaju, zavode i na taj način zarađuju za život. One druge, malo "kulturnije" igraju u farmerkama i brusu, raskopčanim košuljama i uglavnom ih možete videti u klubovima u kojima se pušta haus muzika. U Beogradu na primer, najviše igračica ima u klubu Teatro, klubu Stefan Braun, tokom leta na splavu River, splavu Freestyler i splavu BlayWatch. Jednom rečju, u  najposećenijim prestoničkim klubovima i splavovima.

Igracice

Ipak, najplaćenije i najtraženije igračice u evropskim i svetskim noćnim klubovima su devojke koje umeju da izvode akrobacije, da padaju sa plafona i vrte se poput čigri. One su često kostimirane, tako da im ne vidite lice. Recimo, u čvenom i  najluksuznijem kubu "Pacha" na Ibici, devojke nisu samo igračice. One izvode skečeve, glume i priređuju pravi spektakl prisutnim gostima koji i muškarci i žene dugo pamte.

U Bugarskoj je trend da devojke budu skoro gole, prekrivene "Evinim" listićima.

Dok u Švedskoj jedva i da ima igračica, ali one koje igraju u malobrojnim klubovima su verovali ili ne u halterima i donjem vešu. Iako važe za hladan narod, Šveđani vole "vruće" ženske. Gde god da igraju i šta god da obuku, zbog njih se naručuje piće više, lupaju čaše i troše novac.

Obučene ili razgolićene, igračice će mamiti poglede i dodire svih prisutnih momaka. Kod devojaka uglavnm izazivaju zavist, ljubomoru i razne komentare. One međutim, ne mare mnogo za mišljenje drugih, već samo igraju svoj ples i trude se da dobiju što više angažmana.

Uživajte u fotografijama domaćih i svetskih zvezda noćnih klubova, verujemo da će i u vama probuditi želju da odmah odete u najbližu diskoteku.

 

beogradnocu.com